• p
  • p
  • p
  • p
  • p
  • p

Zračni alat

remenski

TORREGGIANI S.r.l.

Proizvodnja klamerica naš je posao još od 1974 godine, a danas smo vodeči talijanski proizvođač industrijskih spajalica. Proizvodni pogon nam je smješten u Ceresari blizu Mantove, u vrlo poznatoj regiji jezera Garda.

Naši strojevi visokih performansi zadovoljavaju najnovije tehnološke standarde, a zbog toga i zbog našeg intergriranog proizvodnog procesa, počevši od vlastite proizvodnje žice, omogučuje nam primjenu stroge kontrole kvalitete u svakom stupnju proizvodnje, od proizvodnje žice do gotovih zatvarača.

Širok asortiman naših proizvoda sastoji se od industrijskih spojnica (od tanke ili debele žice), iglica, čavlića... koji su precizno dizajnirani i proizvedeni kako bi odgovarali pneumatskim alatima. Ostale vrste spajalica možemo proizvesti na zahtjev kupca.

Sav asortiman i kataloge pogledajte na stranicama proizvođača. OVDJE remenski

CHICAGO PNEUMATIC

remenski

John W. Duntley imao je ideju proizviditi i prodavati alat "koji još ne postoji". 1894 g. osnovao Chicago Pneumatic Tool Company s uredom u Chicagu. 1904 g. bila je godina ekspanije, otvoreni su novi uredi diljem svijeta, a i proizvedeni su prvi zračni alati. U narednim godinama njihovi alati su korišteni na najvažnijim projektima tog doba (alat za zakovice (avio industrija), bušilice za duboku bušenje, Apollo svemirski program, izgradnja WTCa....). 1987 g. Chicago Pneumatic postaje dio Švedskog konglomerata AtlasCopco te u narednim godinama izbacuju više ztraćnih alata nego ikada do tada.

Sav asortiman i kataloge pogledajte na stranicama proizvođača. OVDJE remenski

STANLEY®

remenski

Još od osnivanja 1843g. Stanley je okrenut prema profesionalcima diljem svijeta nudeči proizvide koji su novi, čvrsti, pouzdani te mogu izvršiti sve zadatke koji se traže od njih. 2010g. Stanley se udružuje s Black & Deckerom te predstavio novu kompaniju Stanley Black & Decker sa sjedištem u Connecticutu, SAD i postao največi svijetski proizvođač alata i popratnog sadržaja.

Katalog Stanley pneumatskog alata preuzmite ovdje

remenski