• p
  • p
  • p
  • p
  • p
  • p
remenski

KAESER Kompressoren - vaš partner za komprimirani zrak

Tvrtka KAESER osnovana je 1919. kao strojarska radionica. Temelj za uspon do svjetski poznatog proizvođača vijčanih kompresora položio je osnivač tvrtke Carl Kaeser stariji 50-tih godina 20. stoljeća svojom odlukom da započne proizvoditi klipne kompresore. Prodor na današnje tržišne pozicije uspio je samostalnim usavršavanjem KAESER vijčanih kompresorskih blokova sa SIGMA PROFIL-om.

Danas tvrtka diljem svijeta zapošljava oko 4000 ljudi. Njihovo znanje i angažman kao i zajednička težnja da što bolje zadovolje kupaca učinili su tvrtku KAESER KOMPRESSOREN jednom od najvećih i najuspješnijih proizvođača sustava komprimiranog zraka. KAESER danas izvozi kompresore i sustave za pripremu komprimiranog zraka u gotovo sve zemlje svijeta.

Glavna tvornica u Coburgu

U središnjoj tvornici u sjedištu tvrtke Coburgu trenutno je zaposleno oko 1900 ljudi. Na više od 150000 m2 korisne površine proizvode se kompresori najrazličitijih tipova i veličina. Cijela internacionalna grupa tvrtki KAESER umrežena je najsuvremenijom informatičkom tehnikom.

Proizvodnja i osiguranje kvalitete

Za postizanje što veće preciznosti, komponente za KAESER vijčane kompresore proizvode se u najsuvremenijim proizvodnim centrima u klimatiziranim prostorijama. Najbolje osposobljeni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom također su dio osiguranja nepromijenjene, uvjerljive kvalitete naših proizvoda kao i stalno provjeravanje gotovih proizvoda na 3-D mjernim instrumentima s točnošću od 1/1000 mm.

Najbolje osposobljeni stručnjaci montiraju kompresorske blokove i uređaje kompresora prema najstrožim proizvodnim standardima KAESER sustava upravljanja kvalitetom.

Stalnim provjeravanjima gotovih proizvoda na suvremenim 3-D mjernim instrumentima osigurava se stalna, nepromijenjena visoka kvaliteta.

Precizna prilagodba i zajednički rad svih rotorskih parova prošli su stroge kontrole.

Vijčani rotori i kućište za KAESER vijčane kompresorske blokove proizvode se u najsuvremenijim proizvodnim centrima u klimatiziranim prostorijama. Sustav osiguranja kvalitete u skladu s DIN/ISO 9001 jamči najvišu kvalitetu proizvoda.

Stalno optimiziranje postojećih proizvoda i stalna težnja ka inovacijama u vrlo modernom KAESER centru za istraživanje i razvoj osiguravaju vodeći tehnički standard KAESER proizvoda: Kompresori i komponente komprimiranog zraka najveće moguće ekonomičnosti, jednostavnosti održavanja i pouzdanosti