• p
  • p
  • p
  • p
  • p
  • p

O nama

Mata Company d.o.o. je tvrtka koja pokriva sve potrebe koje proizvodni pogoni danas traže. Tvrtka je nastala 1996 godine u Zadru, a orijentirali smo se prema potrebama Vaših proizvodnih pogona a s dugogodišnjim iskustvom na području industrijske pneumatike spremni smo i željni biti Vam na usluzi u svakom trenutku i osigurati Vam:

- Proizvode koji pokrivaju sve potrebe Vašeg proizvodnog pogona, a koji su pouzdani, kvalitetni i s kojima ćete biti zadovoljni

- Brz i efikasan servis

- Savjetovanje koje će Vam pomoči da ne gubite vrijeme na stvari za koje smo mi specijalizirani

Naše osoblje je visoko educirano te posjeduje Festove certifikate iz područja pneumatike, elektropneumatike i elektromotornih pogona. Certifikati dobiveni u Festovom didaktičkom centru prepoznatljivi su i priznati u cijelom svijetu.

Uz servis, modifikaciju i izradu pneumatskih strojeva možemo Vam ponuditi kompresor koji zadovoljava Vaše potrebe, bez obzira bio kompresor klipni ili vijčani, uljni ili bezuljni, za industrijsku, medicinsku ili kučnu uporabu, slobodno nam se obratite ako Vam treba kvalitetan i pouzdan kompresor.

Možemo Vam ponuditi čitav asortiman tvrtke KAESER kompressoren čiji smo prodajno servisni zastupnici. U ponudi imamo i klasične klipne kompresore sa FIAC i ABAC kompresorskim pumpama te COLTRI visokotlačne kompresore za punjenje spremnika zrakom za disanje.

Osim prodaje kompresora, održavamo i servisiramo sve marke kompresora koji postoje na našem tržištu.

Uz program opreme za komprimirani zrak novost u našoj ponudi su MITSUBISHI i PRAMAC viljuškari u elektro, plin ili diesel izvedbi, PRAMAC paletari, agregati (prijenosni agregati, agregati za zavarivanje, motorne pumpe, kardanski agregati) te pumpe za vodu (potopne, centrifugalne, drenažne, muljne).

Od projekta, prodaje i instalacije do servisa i održavanja, Vama na usluzi,

pneumatix tim