• p
  • p
  • p
  • p
  • p
  • p
remenski

ELSEA - Industrijski i profesionalni usisavači

O nama

Predstavljamo vam talijanskog proizvođača usisavača Elsea namijenjenih za profesionalnu uporabu u autopraonama, održavanju i čišćenju objekata (bolnicama, hotelima, marinama, školama i vrtićima..) graditeljstvu, obrtništvu, poljoprivrednoj proizvodnji, farmama te uporabu u industrijskim pogonima za svakodnevnu uporabu ili godišnjim remontima.

“Samo je najbolje dovoljno dobro ...”

Grupa mladih poduzetnika školovana u americi osnovala je tvrtku Elasa Italija 2001 godine.Brzi napredak postignut je već 2004 pridruživanjem ostatka ekipe stečenim znanja u praksi također u Americi.

Namjena

Industrijski usisavači upotrebljavaju se za usisavanje većih površina ili veće količine zaprljanog prostora i zahtjevne prašine i okoline. Koriste se pretežno u fazi izgradnje i adaptacije objekata kao industrijskim procesima. Dokazani su u metalnoj ili prehrambenoj, farmaceutskoj ili kemijskoj, tekstilnoj industrija, ACI marinama industrijski usisavač je Elasa usisavač je odličan izbor.

Konstruirani su da cjelodnevni kao i intezivni rad zahvaljujući snažnoj usisnoj turbini .Posebna priča su naša tehnička riješanja oko filtera odstranjivanja prljavštine putem filtera i posuda za prljavu vodu u varijantama s i bez filtra. Naši filteri daju veliku učinkovitost u odstranjivanju površine, ne začepljuje se te u jednom koraku isti možete bez skidanja očistiti tijekom radnog procesa.

Izvedba

Postoje izvedbe industrijskih usisavača, trofazni i monofazni kao i namijenjeni za priključak na električne ali i pneumatske (zračne) alate.Dakle alete pogonjene elektromotorom ili komprimiranim zrakom (kompresorima). Naglašavamo da postoje izvedbe s jednim, dva i tri motore te da većina modela koristi elektromegnestski tresač za automatsko čišćenje filtera.

Također mogu imati različite izvedbe usisnih jedinica; za upotrebu kao samostalni usisivač ili za centralni usisni sistem. Izvedbe s usisnim motorima koji imaju vlastiti sistem hlađenja i različitim snagama motora, kapaciteta protoka zraka i spremnika. Izvedba i na komprimirani zrak za upotrebu u zapaljivim područjima.

Nova je serija industrijskih usisavača dizajnirana je i poboljšano rješavanje teškoća i zahtjeva te prilagođene potrebama industrijskih pogona i radionica. Kreirane su nove funkcije čine pojednostavljuju rad i podižu učinkovitost: elektronska nadzorna ploča omogućuje upotrebu i stalni nadzor učinkovitosti usisavanja, nadzor nekih opcijskih rješenja kao što su plovak tekućine ili tvrdih djelića, prava “upravljačka ploča” koja osjetno povećava učinkovitost rada. Zatim, modularnost usisavača, koja se može mijenjati u samo nekoliko minuta, tako npr da se zamijeni zbirni sistem. Velika pozornost kod dizajniranja uređaja posvećana je je ergonomiji i laganom transportu. Naši usisivači su lagani, jednostavanost u uporabikao i izmnjenu nastavaka također pružaju sigurnost pri korištenju. U izboru imate opcije za potrebe korištenja usisavanja s “L”, “M” i “H” izvedbama filtera. I na kraju naši usisivači imaju robustan ali privlačan vizualni i funkcionalni oblik.